• akcijasi.jpg
  • IMG_0653_resize.JPG
  • IMG_20170211_104915_resize.jpg
  • IMG_20170211_112531_resize.jpg
  • IMG_20170214_133347_resize.jpg
  • maskenbal-crnobela.jpg
  • Maskenbal2014.jpg
  • sirimo_prijateljstvo.jpg
  • Skola i crkva7.png
  • Skola Sveti Sava Subotica - 3d - 4.jpg

Пријављивање

Ко је на мрежи: 27 гостију и нема пријављених чланова

Почетна страна

USPESI NA TAKMIČENJIMA

Za nama je veoma uspešan vikend naših učenika na takmičenjima. U subotu je održano opštinsko takmičenje iz srpskog jezika. U viši rang takmičenja su se plasirali Miljana Desnica (5. b) osvojivši drugo mesto, i Valentino Kujundžić (6. e) osvojivši treće mesto.
Istog dana je održano okružno takmičenje iz fizike na kojem je Valentino Kujundžić (6. e) zauzeo drugo mesto, a Andrej Ilić (6. e)  treće.


U nedelju je održano opštinsko takmičenje iz istorije. Naši učenici Milan Đorđić (6. e) i Aleksandra Čukurov (8. d) su zauzeli treće mesto.
Ponosni smo na sve učesnike – takmičare, a posebno ističemo učenika 4. d razreda, Relju Mušickog, koji je zahvaljujući timskom radu učiteljice Mirjane Lončarević i nastavnika istorije, Vojislava Poljakovića, a kao veliki talenat i zaljubljenik u istoriju, napravio presedan i učestvovao na opštinskom takmičenju sa učenicima šestih razreda. Zauzeo je visoko 15. mesto (od ukupno 44 takmičara) i tako još jednom pokazao koliko je važno prepoznati i negovati svoje talente. Želimo mu da tako nastavi i još mnogo uspeha u budućnosti!
U prethodnom periodu održana su takmičenja iz hemije, matematike, engleskog jezika, recitovanja.
Iz hemije je učenik Aleksandar Saulić (7. a) zauzeo treće mesto. 
Na takmičenju iz matematike su učenice 3. razreda, Stepanov Sara (3. e) i Saulić Aleksandra (3. a) dobile pohvalnicu. Učenica Rudinski Matea (4. h) je zauzela drugo mesto, a Đurašinović Nemanja (4. d) i Šarčević Katarina (4. a) su dobili pohvalnice. Iz petog razreda Mezei Leon (5. c) je zauzeo treće mesto, a Ratković Boris (5. c)je dobio pohvalnicu. Iz šestog razreda je Kujundžić Valentino (6. e) dobio pohvalnicu, a Margetić Darko (6. e) se plasirao zajedno sa ostalima na okružno takmičenje. Iz sedmog razreda, Gabrić Marija (7. a) je dobila pohvalnicu dok su Lenart Anamarija (8. d) i Đorđić Bogdan (8. d)dobili pohvalnice.
Čović Sara (7.a ) se plasirala na zonsko takmičenje recitatora.
Na opštinskom takmičenju iz fizike, Bogdan Đorđić (8. d) je zauzeo treće mesto, dok je Andrej Ilić (6. e) zauzeo drugo mesto, a Valentino Kujundžić (6. e) treće mesto.

Radujemo se vašim uspesima, čestitamo vam i želimo mnogo sreće u daljem radu i takmičenjima!!!